Keleti kényelem: pihenj Agatha Christie kedvenc isztambuli szállodájában!

Luxus és különleges hotelt keresel Isztambul városában? Fontos, hogy a belvárosban és közel mindenhez legyen? Nézd meg a Pera Palace Hotel ajánlatait!
Keleti kényelem: pihenj Agatha Christie kedvenc isztambuli szállodájában!

Luxus és különleges hotelt keresel Isztambul városában? Fontos, hogy a belvárosban és közel legyen mindenhez? Nézd meg a Pera Palace Hotel ajánlatait!

Az Isztambul belvárosában található Pera Palace Hotel nevezetű szálloda kitűnő helyen található, ugyanis szinte gyalog eljuthatunk a legfontosabb belvárosi látványosságokhoz, vagy egy-egy tömegközlekedési csomóponthoz. Emellett pedig szinte a Boszporusz partján helyezkedik el a szálloda, így gyönyörű panoráma várja az itt megszálló vendégeket. Csodás naplemente és elragadó látvány fogad mindenkit a szobák romantikus erkélyén, akár órákat is ücsöröghet itt a vendég egy kávé vagy üveg bor mellett.

Nem csak exkluzív luxusban lehet részed ezen a helyen, hanem kulturális és történelmi vonatkozású tényekkel és emlékekkel találkozhatsz. Példának okáért Agatha Christie rendszeres vendégnek számított ebben a hotelben, mégpedig a 411-es szoba volt a kedvence, ami ma már az ő nevét viseli. Kipróbálhatod a szintén róla elnevezett rendkívül elegáns éttermet, amelynek különleges hangulata mindenkit elvarázsol. Rengeteg híresség kedvenc isztambuli szálláshelyének számít a Pera Palace Hotel, főleg, hogy eredetileg az Orient Expressz utasainak építették fel. 

Egész Isztambulban a legfejlettebb, legmodernebb és legexkluzívabb szállodának számít, mely lenyűgöző szolgáltatásokban és vendéglátásban részesíti az oda érkezőket. A 19. századi fényűző stílusban berendezett szobákhoz hasonló eleganciával igazán kevés helyen találkozhat az ember, így rendkívül közkedvelt szállodának számít a híres Pera Palace Hotel. Minden utazó számára kiemelten ajánlott hotel, de főleg azok számára, akik valami újdonságra, egyediségre és legendás helyre vágynak. 

Kapcsolódó cikkek

Ausztrália, a kenguruk és emuk országa

Ausztrália

Ausztrália növényvilágának nagy része, sehol máshol a világon nem növekszik.

Costa Rica - nyaralás, utazás, látnivalók

Costa Rica

Costa Ricában nem számít meglepőnek, ha óriás lepkéket, vad orchideaerdőket látsz.

Jamaica, , ahol tilos a daggering

Jamaica

Ha csak a karnevál miatt utazol Jamaicába, akkor akár már februárban is indulhatsz, mivel folyamatosan vannak.